Ti vårlige hekleprosjekter

DET ER DEILIG med vår, og vi har tatt en runde for å finne god inspirasjon til flotte hekleprosjekter som passer til årstiden.

Fargerikt gulvteppe

Vi har tidligere skrevet om talentfulle Emma Lamb, og dette runde gulvteppet er virkelig til inspirasjon! Vi elsker fargene:

 

Retro pute

Jo har laget denne kule, retro hekleputa. Kule farger og et enkelt og stilfullt mønster gjør denne til en favoritt hos oss:

  Slightly obsessed with this colour combination. #crochet #crochetcushion #instacrochet #stylecraftyarns   Et bilde publisert av Jo (@londonroses)

Nydelige blomsterlapper

Også disse fargerike lappene laget av Helene Solbakken synes vi er veldig inspirerende. Dette blir garantert et nydelig teppe. Vi gleder oss til å se det ferdig.

Stilig puff

Mørkeblått er inn om dagen, og denne puffen fra Helen er enkel å hekle, og passer godt inn på både barnerommet eller stua!

 

Fargerikt interiør

Hjemme hos danske Louise Elna går det i fargerike, heklede pyntegjenstander, tepper og girlandere. Instagramkontoen hennes er absolutt verdt en titt for vårlig inspirasjon.

Superkul hval

Vi synes hvaler er så kule at vi tidligere har skrevet et helt innlegg om hjemmelagde hvaler. Kealoui har laget denne urolig morsomme hvalen, perfekt til barnerommet:

Søte harepuser

  Når vi først er inne på kosedyr, har Moran Malron laget dette sjarmerende paret med harepuser. Malron selger kosedyrene i sin Etsy-butikk, og har laget veldig mange flotte varianter fra denne harepus-familien.

The baby bunny pattern is on my Etsy shop now, just posted some more bunny news on my blog today, check it out Et bilde publisert av moran malron (@crochetobjet)

Søt and

Denne enkle, søte anda ble vi veldig sjarmert av. Så enkel og så nydelig:

Et bilde publisert av Gülten (@gultence79)

Elefant med image

Og danske Lea Schlichting har laget denne flotte elefanten, som hun har kalt for Bodil:

Heklet hundeseng

Hunden Kuba likte godt matmor Alinas hekleprosjekt, så da fikk det bare bli en hundekurv ut av det, istedenfor en kurv til oppbevaring. Vi er enige med Kuba – dette var en god idé:

Stikkord på denne siden
,
mer fra Margrethe Miljeteig
Hvordan stemple med bokstaver i skinn og lær
Preging med bokstavpunsler i skinn og lær er en enkel måte å...
Les mer
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *