Om oss

BABYLUER: Disse luene finner du oppskrift på her på bloggen. Trykk på bildet for å komme til den.

Vi er to søstre fra Romerike med hjerte for kreative prosjekter. Vi elsker håndlagde særegenheter, farger, naturlige materialer, lekent design og små kosedyr med stor personlighet.

I august 2017 kommer vi med vår aller første hobbybok – Babydilla – som vi ble inspirert til å lage da lille Christoffer kom til verden i 2016, og vi ble mor og tante for første gang.

Vi driver også en nettbutikk med håndlagde ting på Epla, og en nettbutikk med ulike hobbyoppskrifter på Etsy. Vi har også stått på ulike stands og holder hobbyworkshops.

PLANET-URO: Denne uroen har vi laget og hengt opp på barnerommet, og oppskriften finner du hvis du trykker på bildet.

På denne nettsiden deler vi oppskrifter og inspirasjon, og vi deler erfaringer fra både vellykka og noen ikke-fullt-så-vellykka prosjekter.

Storesøster Ellen Marie er utdannet innen markedsføring og design, mens lillesøster Margrethe er utdannet journalist.

Vi har drevet med kreative prosjekter sammen hele livet, men for fire år siden vi startet opp den lille bedriften vår. Mens Ellen Marie elsker å sy, tegne og designe, elsker Margrethe å hekle, strikke og ta bilder. Men vi har som regel mange forskjellige prosjekter på gang samtidig, og må teste noe nytt hele tiden.

Følg oss gjerne i sosiale medier, og ta kontakt dersom du vil vite mer!

Kontakt oss

Mail: sostrenemiljeteig[at]gmail.com

Instagram: @sostrenemiljeteig

Facebook: /sostrenemiljeteig

Telefon: +47 916 99 854

Epla og Etsy

Vi har to nettbutikker: En norsk Epla-butikk, og en internasjonal Etsy-butikk. På Epla-butikken vår selger vi håndlagde produkter, mens på Etsy-butikken selger vi hobbyoppskrifter på både norsk og engelsk.

Vi lager også forskjellige ting på bestilling.

Besøk Epla-butikken vår og kjøp håndlagde ting her. (Obs! Denne er midlertidig nede for oppgradering)

Besøk Etsy-butikken vår og kjøp hobbyoppskrifter her.

Presse

Disse bildene kan brukes fritt dersom du omtaler oss eller boka vår i medier, på blogger eller i sosiale medier. Trykk på bildene for stor versjon.