Søstrene Miljeteigs Pop-Up Store

Tre bilder av best, balaclava og hals.

Denne vinteren tester vi noe vi ikke har testet før, nemlig en digital Pop-Up Store!

Vi elsker å lage ting, og koser oss med å strikke myke og gode plagg. Denne vinteren kan du få utnytte akkurat dette – nå legger vi nemlig ut muligheten for å bestille tre av våre produkter: Vest, Balaklava (hette) og Hals. Det vil være mulig å bestille i januar og februar, eller så lenge vi har garn på lager.

Deilig og myk balaklava

Bildemontasje balaklava.

Balaklava, eller balaclava, er en av denne og forrige vinters store trendplagg. Og det er lett å forstå: Den holder deg varm, er myk og deilig, og den ødelegger ikke sveisen. I tillegg er den fin å se på – hvem har vel ikke lyst på en strikka hette i kulden? Forrige vinter ruslet fire generasjoner av familien rundt med hver sin hette.

Pris: 350 kr.

Balaklava strikkes i disse fargene: Magenta, Lemonade, søt orkide, pappegøyegrønn, pistasjeiskrem, salviegrønn, lys blå, natur, hvete, perlegrå, rosa sand, gammelrosa (brunlilla), lys grågrønne, tåke og sort. Vi bruker Drops Air, som består av 65% Alpakka, 28% Polyamid, 7% Ull. Det er et mykt og lett garn, som må håndvaskes.

Fargekart, Balaklava.

Myk hals

Bildemontasje hals.

Denne myke halsen holder deg god og varm. Den er dobbel, både på brettekanten oppe, og klaffene nede. Du kan bestille den i mange ulike farger.

Pris: 350 kr.

Hals strikkes i disse fargene: Magenta, Lemonade, søt orkide, pappegøyegrønn, pistasjeiskrem, salviegrønn, lys blå, natur, hvete, perlegrå, rosa sand, gammelrosa (brunlilla), lys grågrønne, tåke og sort. Vi bruker Drops Air, som består av 65% Alpakka, 28% Polyamid, 7% Ull. Det er et mykt og lett garn, som må håndvaskes.

Myk vest

Bildemontasje vest.

Denne myke vesten er like fin over skjorter og Tskjorter, som over lette sommerkjoler. Den er myk og lett, og på sommeren hender det vi bruker den som en ermeløs topp.

Hvis du ønsker en kort og trang variant så kan du gå ned en størrelse. Hvis du ønsker at den er løsere så kan du ta en større størrelse. Den brune vesten på bildet over er en Str M, mens den rosa på bildet under er en XS.

Bildemontasje vest.

Størrelser

Vesten strikkes i størrelsene: XS, S, M og L.

Overvidde (omkrets): 88 – 95 – 105 – 112 cm

Lengde, før halskant: 48 – 52 – 54 – 57 cm

Åpning ermer: 20 – 22 – 22 – 23 cm

Tegning med størrelser, vest.

Farger

Vest strikkes i disse fargene: Lemonade, pappegøyegrønn natur, hvete, perlegrå, rosa sand, gammelrosa (brunlilla), lys grågrønne, tåke og sort. Vi bruker Drops Air, som består av 65% Alpakka, 28% Polyamid, 7% Ull. Det er et mykt og lett garn, som må håndvaskes.

Pris for vest er 700 kr.

Hvordan bestille?

Det tar litt tid å strikke og montere og alt lages på bestilling. Det vil si at det kan fort ta 14 dager fra bestilling til vi sender produktet til deg.

Ønsker du å bestille? Da kan du sende oss en epost på sostrenemiljeteig@gmail.com. Vi trenger å vite:

  • Hvilket produkt ønsker du?
  • Hvilke farge ønsker du? (obs, noen farger kan bli utsolgt)
  • Hvis vest, hvilken størrelse ønsker du? (Balaklava og hals er kun en størrelse)

Betalingen skjer via Vipps.

Frakt kommer i tillegg.

Stikkord på denne siden
, ,
mer fra Ellen Marie Miljeteig
Enkelt juleprosjekt med de små
Toåringen har dilla  på snø, jul og bjørner for tiden, og er...
Les mer
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *