Første titt på boka vår: Skinn og lær

Nå har vi endelig fått se på boka vår Skinn og lær for aller første gang!

Les mer i boka vår Skinn og lær (2019)!

Tirsdag fikk vi endelig en etterlengtet melding fra forlaget vårt Cappelen Damm:  I ettermiddag kommer boka på huset, og dere kan komme og hente to eksemplarer!

Der ventet både bøker og blomster. Ett og et halvt år med arbeid, trykket opp mellom to permer. Spenningen var veldig stor da vi åpnet boka for aller første gang – men heldigvis så den ut akkurat slik vi håpet!

Det er mange man må takke etter en slik lang prosess. Både vår første redaktør fra Babydilla, Kaja Marie Lereng Kvernbakken, som trodde på oss, vår andre redaktør Toril Blomquist som turte å satse på den nye ideen sammen med oss, og vår tredje redaktør Inger Margrethe Karlsen som fullførte prosjektet sammen med oss. Ikke minst må vi takke Guri og Hobbyklubben, som satset på å ha Skinn og lær som hovedbok i mars.

Vi var også veldig heldige med samarbeidspartnere: Vi hadde med oss den fantastiske duoen stylist Ingrid Skaansar og fotograf Ragnar Hartvig, og designeren Sissel Holt Boniface. Alle tre fikk prosjektene våre til å skinne på trykk.

Nå har boka blitt kjørt ut til Hobbyklubbens medlemmer, og vi håper den faller i smak!

Dersom du også har lyst på et eksemplar, kan du få tak  den her!

https://www.instagram.com/p/Buo3ZpiA0Si/

Fra forlaget står følgende tekst om boka vår:

Foto: Ragnar Hartvigsen. Bildet er hentet fra Skinn og lær (2019).

I denne boka lærer du hvordan du lager moderne og varig tilbehør og interiør av skinn og lær, kombinert medteknikker som sying, strikking og hekling. Lag deg en tovet sekk i ull med skinnreimer, et bokmerke av et gammelt belte, et handlenett av et skinnskjørt du fant igjen på loftet eller en lommebok av en for lengst kassert skinnjakke. Eller hva med en skinnjournal til den kreative, en kurv til strikketøyet eller vesker og nøkkelringer i ulike størrelser og versjoner.

Søstrene Miljeteig gjennomgår teknikker og metoder du trenger for å drive med skinn og lær, slik at du kan ta fatt på denne hobbyen med iver, uansett ferdighetsnivå. De forteller om verktøy og teknikker, herunder ulike skinnsømmer, hulling med syl, gaffel eller hulltang, festing av niter eller maljer, preging av bokstaver, broderi på skinn og mye mer. Dykk inn i skapet, gå på loppemarked eller i en hobbybutikk for å finne materialer og sett i gang med kreative prosjekter. Her får du inspirasjon og kunnskap til å lage de lekreste produkter i skinn og lær!

 

Foto: Ragnar Hartvigsen. Bildet er hentet fra Skinn og lær (2019).
Foto: Ragnar Hartvigsen. Bildet er hentet fra Skinn og lær (2019).

 

Foto: Ragnar Hartvigsen. Bildet er hentet fra Skinn og lær (2019).
Foto: Ragnar Hartvigsen. Bildet er hentet fra Skinn og lær (2019).
Stikkord på denne siden
,
mer fra Søstrene Miljeteig
Oppskrift til strikkemaskin: Enhjørninglua
En enkel oppskrift på lue med enhjørninger til finstrikkemaskin med hullkort. Lua...
Les mer
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *