Flotte prosjekter i betong

Tidløst, moderne og massivt. Betong er i vinden for tiden, og du kan lage mange stilige interiørgjenstander med utstyr du har hjemme. Her en noen prosjekter som vi har lyst til å prøve i høst!

Støpe betong i en flaske

Flasker kan ha mange fine fasonger. Bloggen Home Made Modern har uttnyttet dette til å lage disse stilige flaskene i betong. Dekorative i seg selv, eller fine med en tørket blomst i!

hmm_ep27_concretevases_pcard

Støpe betong i kartong

Kartong er noe alle har hjemme, så her er det bare å begynne å spare på melkekartonger, fløtekartonger osv. Bloggen Madigan Made har brukt slike kartonger til å lage denne vasen. Her ser du hele bruksanvisningen, også hvordan du sørger for at vasen er tett og holder på vannet.

easy-diy-concrete-vase-01_zps8e1d4a2b

Eller hva med å bruk en kartong til å lage en blomsterpotte?  Bloggen Shelterness har laget disse med kartong og dorullhylser. Her ser du hvordan,

diy-spray-painted-concrete-planters-1-500x333

Med kartong kan du også lage disse  lysestakene. Bloggen Nimidesign har også brukt runde begere til å støpe i.

20130924-IMG_4817_2

Støpe betong i en bøtte

Et skikkelig stilig prosjekt er å bruke en bøtte og tre eller fire trebein til å støpe en krakk. Noen bruker kosteskaft som de sager til i rett lengde, andre bruker gamle stolbein eller lignende. Bloggen My Lifeboxblog har en veldig fin oppskrift på dette, og et veldig stilig resultat! (Vi tviler litt på om det er så lett som det ser ut som, men kanskje verdt et forsøk?) Her får du oppskriften deres.

1

 

 

Stikkord på denne siden
, , ,
mer fra Ellen Marie Miljeteig
Myke og melerte votter i Drops Air
Disse enkle vottene strikker du med to tråder av Drops Air. Ved...
Les mer
Bli med i diskusjonen. Legg igjen en kommentar

1 Comment

Legg igjen en kommentar
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *