Vårens fineste bordkort

Vår og sommer er høysesong for bryllup og konfirmasjon. Vi har samlet noen ideer fra tre av de fineste trendene i år: Vannfarger, natur/planter  og fotografier. Kanskje kan disse inspirere til egne hjemmelagde varianter?

Vannfarger

En trend som vi ser mye av i år er bruk av vannfarger. Med litt grovt akvarellpapir, vann, pensel og maleskrin kan du få akkurat de fargekombinasjonene du ønsker deg. Det at alle kortene blir litt ulike er bare sjarm, og gjør at kortene får et mykt og personlig preg.

 

  This weekend I’ll be seeing a lot of lavender! ??✍? #notcomplaining #sendcoffee   Et bilde publisert av Katrina Prater (@swiftandbeautifulfeet)

Planter og natur

En annen gjenganger på Instagram i år er bruk av ulike planter. Hva med å la bittesmå sukkulenter være bordkortet, eller bruke en grein eller ett blad?

Place Cards #SignedByM Et bilde publisert av @signedbym

Bruk av fotografier

Her er det mange ulike muligheter. Sett et bilde av festens midtpunkt sammen med bordkortet, lag en spålapp med bilder, eller bruk polaroidbilder og sprittusj. (PS. Har du ikke polariodkamera så finnes det mange bildetjenester på nett som lar  deg fremkalle dine mobilbilder så det ligner på polaroid. Du kan også kjøpe egen polaroidprinter til mobilen.)

 

#konfirmationveloverstået #malteskonfirmation #konfirmation #bordkort #bordpynt Et bilde publisert av Heidi Hjorth Jeppesen (@the_mom_edition)

dåbsforberedelser ? #megetarbejde #dåb #dåbsforberedelser #bordkort

Et bilde publisert av stefaniekraljevic (@stefaniekraljevic)

Stikkord på denne siden
, ,
mer fra Ellen Marie Miljeteig
Maritim og sommerlig smokkesnor
Skal du i 17.mai-selskap, konfirmasjon eller kanskje dåp? Slik lager du en...
Les mer
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *