Ti Instagram-prosjekter vi ikke kan vente med å prøve

VI FINNER MYE INSPIRASJON i sosiale medier, og på Instagram finner vi ofte kule ideer til nye prosjekter. Her er en liste over noe av det som har inspirert oss på Instagram i det siste!

Norgesglass med en touch

Kreasiw har delt dette kule bildet, som viser et godt, gammeldags Norgesglass med spraylakkert kant. Det er veldig stilig med gul kant som matcher de gule blomstene, og dette er jo veldig enkelt å lage selv. Det er @Marithee som har stylet glasset og delt bildet opprinnelig.

 

Stilig, strikket lue

Linsyhagen har laget denne kule, strikkede lua. Vi elsker den sennepsgule fargen, og kombinert med et så kult og naturlig, flekkete hvitt garn, ble det helt perfekt.   En fin inspirasjonskilde til prosjekter i kalde februardager!

Ladestasjon til mobilen

Vi liker virkelig denne mobil-ladestasjonen til en av våre favorittbloggere, Flamingo Toes. Ikke bare er den utrolig praktisk, den er også sydd i et veldig nydelig design. På bloggen finner du også en tutorial til denne.

 

Søt, heklet bamse

Vi får lyst til å prøve å lage et så nydelig dyr som dette. Eleonore and Maurice har brukt nydelig pastellfarget bomullsgarn, og vi elsker at dyret holder rundt en pære!

Bahbahmouton wishes you a good night! ?? #crochet #crochetaddict #crochetmojo #bahbahmouton #pastelfruits #eleonoreandmaurice Et bilde publisert av eleonore and maurice (@eleonoreandmaurice)

Betong-potte

Soilamore har laget denne kule blomsterpotta. Den er støpt i betong og så er deler av den malt med ferskenfarget maling. Stilig!

 

Friendship tree, lucky plant or money tree, all 3 sound good to me.?? My cup planter in Peach

 

Et bilde publisert av Concrete Planters ? (@soilamore_)

Smokkesnorer i naturtoner

Vi liker den enkle og rene stilen på disse smokkesnorene. Festet som skal sitte fast i babyens klær har en kul tre-detalj, og stoffet som er brukt er i naturhvite og blå toner. De søte kaninene på stoffet er nøytrale og superkule!

Verdens søteste, små teddybjørner

Denne nydelige flokken med små bjørner får oss til å få lyst til å hente fram symaskinen med en gang. Så mye personlighet, så nydelig pelsstoff! Vi liker også at de har fått hvert sitt hekla skjerf.

Moderne, geometriske broderi

Wow! Vi er selv glade i å brodere, og vet hvor mye arbeid som ligger bak. Disse to bildene og løperen er brodert for hånd i sort tråd. Motivene er enkle, moderne og utrolig kule!

Håndmalt tresmykke

Rosie Gainsborough lager de nydeligste tresmykker som er malt for hånd, og vi kunne godt tenkt oss noen av smykkene hennes!

Kul revebamse

Denne krabaten er veldig kul. Den er sydd i stilige stoffer i grått, hvitt og sort, og pyntet med detaljer i turkis. En trendy og morsom indianer-rev!

Custom River already to head off to his new home Et bilde publisert av Dolls ♡ Softies (@hellolucy15)

 

 

Stikkord på denne siden
mer fra Margrethe Miljeteig
Tre måter å lage en gryteklut på
Hvordan lage en gryteklut? Enten du vil strikke eller hekle, så er...
Les mer
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *